Si totul se intampla pentru ca asa vrem noi, suntem singurii care putem schimba ceva !

vineri, 14 ianuarie 2011

ba esti nebun ?!

Sa moara fetilii daca nu , de cateva zile am impresia ca toate merg struna asa ...gen se leaga multe chestii pnm, lumea imi spune adevarul in fata, sentimente si bla bla , am un tovarasi de blogareala care mi a spus ca am 4 posturi in 3 ani ...frate iti spun si aici cum ti am spus si in raspunsul la coment...aveam mai multe posturi dar erau chestii puierile, copilarii si na le`am sters, erau aberatii de copil.Acum sa zicem ca sunt un adult cu suflet de copil.Nu ma pot dezlipii de copilul din mine tot imi vine uneori sa mi iau coarda sa iesi afara si sa ma joc sau daca vad un sotron desenat pe asfalt trebuie sa l joc in treaca.
Dar sa fii copil nu e greu doar ca multi dintre noi ne pierdem in viata cotidiana si uitam sa ne satisfacem si sufletul nu doar trupul.
Hai pe bune acum cand, eram copiii ne jucam : "Flori fete si baieti , Leapsa, Sotronul, Castelul, Fata ascunselea, Tara tara vrem ostasi, Elasticul " si multe alte jocuri pe care le jucam afara in aer liber si veneam acasa transpirati si rupti de foamne! hai ca mereu ne certau mamele ca iar bem apa fiind transpirati si racim sau ca iar ne am agatat patalonii in garduri.Copiii din ziua de azi stau in casa se joaca pe calculatori pe PSP sau au tot felul de console cu jocuri :)) frate nimic nu e mai palpitant de cat Fata ascunselea ! Jur! Ca sa nu ne moara copilul din noi sau ma rog sa nu l lasam sa adoarma toti cei care aveti frati,nepoti sau verisori mai mici, iesiti cu ei afara ducetii in parc sa alerge sa isi rupa coatele si genunchi cazand, nu i mai lasa`ti sa isi strice ochii si mintea cu tot felul de prostii !

2 comentarii:

  1. Ca o completare la jocurile generatiei noastre: Frunza, imparate luminate, ratele si vanatorii, ulii si porumbeii, telefonul fara fir, 1,2,3 la perete stai, liniuta / gropita, matele incurcate, tarile, cazemata iarna :))

    RăspundețiȘtergere
  2. da chiar mi le aduc si acum aminte pe toate :X mi e dor, jur ! dar ce vrei ce`a fost s`a dus si nu se mai intoarece :(

    RăspundețiȘtergere